در تاریخ 26 خردادماه سال جاری در مکان مجموعه ورزشی تربیت بدنی دانشگاه با حضور آقایان  دکتر ایمانیه (رئیس دانشگاه ) ، دکتر هادی ( مدیر اداره رفاه ) ، دکتر ابوالقاسمی نژاد (مدیر کل امور دانشجویی) ،دکتر هاشم پور (مدیر تربیت بدنی) ، میر ابراهیمی (مدیر مجتمع فرهنگی ولایت ) و چند تن از همراهان ایشان کلنگ زمین تنیس خاکی دانشگاه به زمین زده شد .

دکتر هاشم پور به عنوان مسئول اجرایی پروژه گفت :

این زمین دارای مساحتی به متراژ4000 متر مربع  است و قرار است 6 زمین تنیس به همراه فضای سبز، سرویس بهداشتی،حمام،رختکن،دفتر و ..........در آن  ساخته شود .

وی افزود : هزینه پروژه بالغ بر 320 میلیون ریال براورد گردیده و امید می رود ظرف 3 ماه آینده به بهره برداری برسد  . در ادامه اضافه کرد :  این مجموعه  جهت استفاده دانشجویان ، کارکنان ، اعضاء هیات علمی دانشگاه وخانواده های محترم آنها می باشد .

kolang_zani_3.jpg]kolang_zani_2.jpg]kolang_zani_1.jpg]
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1390-3-31 13:13        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ